Rahvusliku puutöönduse kursused

Kaasaja ülikiiret maailma tasakaalustav rahulik ja keskendunud puukäsitöö taastab meelerahu. Kursused annavad uusi oskusi, viib rutiinist välja, tugevdab sidet oma juurte ja pärimuskultuuriga. Osalejale avaneb täiesti uus maailm, kus kohtume paljude mõttekaaslastega. Meistriklassis võib tekkida elu rikastav hobi või erialavahetuse võimalus tulevikus.

Õppekava on üles ehitatud unustatud läänemeresoome traditsiooniliste puutöövõtete elustamisele, nende omandamisele ja kasutusele võtmisele. Kõik oma loodud esemed kaunistame rahvuslikus võtmes. Õppeprogramm jõuab välja kaasaegsete masinate ja disainini eesmärgina taaselustada unustatud osa ainelisest pärimuskultuurist ja see siduda kaasajaga .
Kursusi saab vabas järjestuses valida nagu ka 4 tunnist tööpäeva teisipäeva või neljapäeva õhtut, arvestusega 4 korda kuus. Enne algust tutvu õppeplaaniga ,vaata koolituskalendrit.

Pideva õppe valimisel rakendub soodustus.