Vahemaandumine

Lend pole küll lõppenud, aga esimese vahemaandumise aeg ja koht on teada. Täna kell 16-30 Kose Kultuurikeskuses anname üle Tervikpuu kursuse lõputunnistused. Uskumatu, aga 144 tundi rahvuslikku puukäsitööd on läbi saanud. Valminud on hulga ilusaid käsitööna tarbeesemeid, millest avame kultuurikeskuses kuu pikkuse näituse.

Piretist on saanud täkkekirja meister ja üks edasine arenguvõimalus on skulpturaalse lõike poole kindlasti. Krista puhul aina imestasin peent vormi ja stiili taju. Eva-Lotta on fenomen omaette, põhikooli lõpetamise kõrvale veel tervikpuu kursuse läbimine. Igas tema esemes lööb läbi kunsti anne. Eva liitus hiljem, aga jooksis teistes mööda tehes pikemaid päevi ja rohkelt kodutööd. Tulemused on haaravad.

Pärimuslik puukultuur elab. Tule kaema, oled oodatud!