Puukäsitöö teeb meele rõõmsaks

Kunagi tarvilised oskused on nüüd rõõmu pakkuv vabaaja tegevus. Alati sünnib ainulaadne ja kordumatu ese, mis kõneleb tegijast. Tuleb hinnata, et tegemist on meie oma ainelise pärimuskultuuriga mille jätkaja sa tegijana oled.
Kosejõe Käsitöökooli õpetus on suunatud käsitööriistadega puutööle. Alustame märja puu töötlemisega. Teeme tervikpuu-ja ummiknõu, lusikaid, vaka kuni talumööblini välja, mille vahele mahub palju muud huvitavat traditsioonilisest puukäsitööst. Meie eellased kaunistasid kõik oma käsitöö, ka need nipid saab selgeks.
Maalelamise päeva programmis 25. septembril kell 11:00 – 14:00 saab Kose-Uuemõisas tutvuda puukäsitöö koolitusprogrammiga ja teha ka proovitööd oma talendi avastamiseks.
Valides pooleks aastaks pidevõppe saad 120 kursus (kuutasu). REGISTREERU
Tule ja tee oma meel rõõmsaks kiires ja kaootilises maailmas.
https://kosekool.com/