Kool teeb uksed lahti

Septembrist alustab Kosejõe Käsitöökool õppeaastat. Õppekava ja kursustega saab tulla tutvuma laupäeval 3. septembril kella 11 kuni 16-ni.

Vali endale elumuutev hobi!
Lahtiste uste päeval saab osa, tutvuda, näha, proovida, pärida ja plaani pidada:

  1. Pidulik tekstiilkäsitöö klassi avamine. Alustab kahe aastane kursus “Minu rahvarõivas”. Vaata ajakava. Juhendajaga saab kohapeal kursuse sisust rääkida.
  2. Rahvusliku puukäsitöö õppekavas alustab õppegrupp Tervikpuu kursusega. Traditsiooniliselt kasutas maarahvas ära palju metsapuu vorme ning tegi tarbeesemeid ühest puutükist. Kõik see toimub käsitööriistadega ja on jõukohane ka naistele.
  3. Rahvuslikus puukäsitöös jätkab õppegrupp laudnõude teemaga. Laudnõud ongi laudadest koostatud tarvilised nõud ja anumad, mis keskajal olid üldlevinud maal ja linnas. Kursus lõppeb õllekapa valmimisega ja näitusega kevades. Vaata Witsiku kursus.
  4. Alustab teismeea huviharidus Rahvusliku puukäsitöö ringina. Teeme puust tarbeasju, räägime pärimuslike jutte töö kõrvale ja veedame sisukalt aega. Paraneb keskendumine, võimalik on sõpru juurde leida. Lisaefektina paraneb koolis matemaatika hinne.
  5. Koguneme Teppo tüüpi lõõtsa tegemise avapäevale. Määrame kindlaks sobiliku ajagraafiku ja tegemise strateegia.

    Registreerimine on avatud.
Piret Täht tegi

1 Comment

Kommenteerimine on suletud.